Responsive websites

Mooi en vooral effectief webdesign…

Responsive Webdesign

Perfecte weergave op laptop, tablet en mobiel

Simpel gezegd passen responsive websites zich aan naar de scherm resolutie die een bezoeker van de website gebruikt. Of dit nu een laptop, mobiel of tablet is. Er is slechts één website die veranderd qua layout, afhankelijk welke resolutie er gebruikt wordt.
Gezien de verscheidenheid in beeldscherm resoluties alsmaar zal toenemen wordt dit een belangrijk punt in de ontwikkeling van een website. Daarnaast is er geen ingewikkelde apparaat detectie of javascript nodig. Er is slechts één website waarvan de broncode onderhouden moet worden. Voor elke resolutie wordt bepaald wat er wordt getoond en in welke hoedanigheid. De tekst is dan altijd goed leesbaar zonder te hoeven zoomen.

Responsive websites

Al onze website worden 100% responsive afgeleverd, geen uitzondering! Je bent dus verzekerd van een website die perfect wordt weergegeven op laptop, tablet en mobiel. We praten, als je dat wilt, graag met jou verder over webdesign in ons kantoor in Putten. Alles er op en eraan… Een kopje koffie en een goed gesprek. Bel ons, of vul het formulier op onze contactpagina in.

Bekijk ons portfolio >

Webdesign Putten

Website laten maken?

Bel ons vandaag nog    l    0341-370 234
wij maken er iets bijzonders van!