Webdesign

Waanzinnige websites… mooi en functioneel.

Websites met oog voor design

Vanuit het oogpunt van een vormgever wordt je website ontwikkeld. Dat betekent uiteraard niet dat wij de techniek uit het oog verliezen. Een succesvolle website die overzichtelijk is, goed vindbaar en perfect wordt weergegeven op laptop, mobiel en tablet. Wij gaan voor online resultaat!

Een website die voor je werkt.

Kortom, een website waarmee je boven het gemiddelde uitsteekt. Wij focussen daarbij eerst op je onderscheidende vermogen én bijpassende uitstraling. Wij adviseren je bij je overall online strategie: Wat wil je bereiken, voor welke doelgroep en met welk verhaal? Een goede website is niet alleen haalbaar voor grote bedrijven. Ook jij kan een waanzinnige website laten maken tegen een zeer scherpe prijs!

Zelf je website aanpassen

Nadat wij je website hebben gebouwd kan je zelf je foto’s en teksten wijzigen met het WordPress Content Management Systeem (CMS). WordPress is een CMS met haast onbegrensde mogelijkheden. Je website bijwerken was nog nooit zo makkelijk!

Hoe doen wij dat?

Wij werken met WordPress, een open source systeem. Daardoor hebben we geen dure aanschaf van software en kunnen wij een goedkope website ontwerpen.
Meer weten over WordPress? Lees hier verder…

Responsive webdesign

Een explosief aantal bezoekers bekijkt websites op smartphone of tablet. Het is dus noodzakelijk dat jouw website zich aanpast aan ieder scherm. Daarom ontwerpt Scholten Webdesign alleen websites die zich automatisch aanpassen aan elk scherm.
Meer weten over responsive design? Lees hier verder…

Zoekmachine optimalisatie SEO

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is de manier om meer bezoekers naar je website te krijgen. Onder SEO verstaan we het optimaliseren van je website voor het beter vindbaar worden in de zoekmachines. Scholten Reclamestudio kent verschillende manieren om je website technisch te optimaliseren.
Meer weten over zoekmachine optimalisatie? Lees hier verder…

Recent afgeleverde websites:

Dalfsen-2

Website Parketvloeren Service

Dalfsen-2

Website Van Dalfsen Nijkerk

Website De Barbecue Expert

Website De Barbecue Expert

Uitgelichte-afbeelding

Schildersbedrijf Karssen & Palsgraaf

uitgelichte-afbeelding

Website Fysiotherapie Midden-Veluwe

Uitgelichte-foto

Website Rozendaal Loodgietersbedrijf

Portfolio-Inside

Website Bouwkamp Interieur & Timmerwerken

Webdesign Putten

Een succesvolle website laten bouwen?

info@scholtenreclamestudio.nl    l    Tel. 0341-370 234
wij ontwerpen en bouwen websites!