Zelf je website aanpassen

Simpel en snel zelf je website aanpassen…

WordPress… een fantastisch CMS!

Nadat wij je website hebben gebouwd kan je zelf je teksten wijzigen en foto’s bijplaatsen met het WordPress Content Management Systeem (CMS). WordPress is een open source CMS met haast onbegrensde mogelijkheden en toch is het erg eenvoudig te gebruiken. Het aanpassen van teksten en het plaatsen van foto’s is heel makkelijk. Niet voor niets is WordPress het meest gebruikte open-source CMS ter wereld! Wij zetten WordPress daarom keer op keer in voor al onze projecten.

Een CMS systeem is een systeem om je website zelf te kunnen beheren. CMS betekent letterlijk ‘Content Management System’. WordPress is niet zomaar een CMS systeem: in onze ogen, het beste CMS systeem dat er op dit moment is.

websites_cms

Ongekend veel mogelijkheden!

Wij houden van WordPress. Waarom? Omdat het een fantastisch en krachtig CMS is. Het heeft ongekend veel mogelijkheden en wordt onder andere gebruikt door bedrijven als Ford, Samsung, Sony en People Magazine.
Zelf makkelijk pagina’s aanpassen en toevoegen. Uw foto’s met 1 klik uploaden en uw menu aanpassen.

100% overdraagbaar.

Gebruikt uw webdesignbureau een zelfontwikkeld CMS? Dan zit u voor altijd vast. Mocht u uw website ooit willen meenemen naar een ander webdesignbedrijf dan is dit niet mogelijk. Wij hebben gekozen voor het breed ondersteunde WordPress. Daarom is de website die wij voor je maken niet alleen volledig zelf te beheren, hij is ook volledig overdraagbaar. Er zijn in Nederland namelijk vele webdesignbureau’s die met WordPress werken. Zo ben je vrij en is je website écht van jou.

Webdesign Putten

Website nodig?

Bel ons vandaag nog    l    0341-370 234
wij maken er iets moois van!